Vi køber og sælger brugte maskiner

Vores mest populære maskinkategorier

Vælg mærke eller maskintype

Maskintype
Brand

Bedste bud

Vores maskiner på bud opdateres ugentligt. Hvis du vil have information direkte i din mailboks, da tilmeld dig vores Maskin Update.

 • Dolci Coex Co-ExtruderDolci Coex Co-ExtruderDolci Coex Co-Extruder
  Ref. No.: 3464

  3 lags
  1.5 mm dysespalte
  4900 mm Takeoff
  1200 kg/t

 • DOLCI CoExtruderDOLCI CoExtruder
  Ref. No.: 3441

  3 lags
  Dysespalte: 1.5 mm
  Output: 1000 kg/t
  Take off: 3,750 mm

 • Dolci Mono Layer Extruder Dolci Mono Layer Extruder Dolci Mono Layer Extruder 
  Ref. No.: 3235

  120 mm snekke
  Dysespalte 1 mm
  Aftag 2450 mm
  Op til 500 kg/t

 • 1366 Elba Carrier Bag Machine (5)1366 Elba Carrier Bag Machine (1)1366 Elba Carrier Bag Machine (2)1366 Elba Carrier Bag Machine (3)1366 Elba Carrier Bag Machine (4)
  Ref. No.: 1366

  Svejsebredde: Op til 1300 mm
  Poser pr. min.: Up to 220 cpm
  Antal baner: 4

 • EREMARGA 160TVEEREMA 160 RGA TVEEREMA RGA 160 TVE
  Ref. No.: 60289

  Snegl: 160 mm
  Op til 1200 kg/t
  Dobbelt afgasning
  PE, PP, PS, ABS, MDPE

 • Ghioldi Monolayer Extruder - Blown Film Extrusion Line
  Ref. No.: 3238

  Skrue: 90 mm
  Op til 300 kg/t

 • 3462 Macchi Coextruder (2)3462 Macchi Coextruder (4)3462 Macchi Coextruder (3)3462 Macchi Coextruder (1)
  Ref. No.: 3462

  Dysediameter: 350 mm
  Output: 400 kg/t
  Take off: 2400 mm

 • 60333 Plasmac Alpha (1)60333 Plasmac Alpha (2)60333 Plasmac Alpha (3)
  Ref. No.: 60333

  Snekke Diameter: 45 mm
  Output: Op til 50 Kg/t
  PE, PP, LDPE, HDPE, MDPE

Vær blandt de første til at se vores Maskin Update

Få vores kampagnenyheder

Velkommen til Euro Machinery

Euro Machinery sælger maskiner til produktion og bearbejdning af fleksibel plastik og plastfolier. Vi hjælper vores kunder med at finde de rette maskiner til deres plastproduktion. Euro Machinery ApS arbejder globalt, og vi har tilbagevendende kunder fra hele verden. Vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at finde den rette maskine.
Euro Machinery ApS sælger både nye og brugte maskiner. Derfor er vi også meget interessede, hvis I ønsker at sælge jeres maskine(r). Vi har et globalt netværk af købere, der har aktuelle forespørgsler, derfor kontakt os endelig, hvis I ønsker at sælge.
Vi arbejder med alle typer af maskiner indenfor fleksibel plastproduktion. Blandt andre recycling / genvindingsmaskiner, granulatorer, neddelere, blæsefolie ekstrudere, cast folie ekstrudere, laminatorer, posemaskiner og svejsemaskiner, folie skæremaskiner og oprullere og flexo trykmaskiner.

Med hensyn til nye maskiner er Euro Machinery OEM producent af granulatorer af mærket EM GRAN og labekstrudere af mærket EM LABEX. Hvis I har spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os. Her følger en nærmere beskrivelse af nogle af de mange maskinkategorier, vi arbejder med:

Plastik Genvindingsanlæg og recycling maskiner

Euro Machinery er Nordeuropas største sælger af brugte og nye plastik genvindingsanlæg. Vi har mange recycling maskiner til salg af velkendte europæiske mærker som f.eks. EREMA, NGR, Tecnova, Gamma Meccanica, og mere.

Blæsefilm ekstrudere

Euro Machinery ApS sælger nye blæsefolie ekstrudere fra Hosokawa Alpine i Skandinavien. Hosokawa Alpine er en af verdens førende maskinproducenter af topmoderne ekstruderingsteknologi og maskiner. Hosokawa Alpine konstruerer ekstrudere der kan producere folie der har fra et lag til 11 lag. Læs mere om virksomheden her.

Euro Machinery sælger mange typer af brugte ekstrudere med et til flere lag. I kan se alle vores blæsefolie ekstrudere her.

Flexo trykmaskiner

Euro Machinery køber og sælger brugte flexo trykmaskiner globalt. Vi har I vores maskindatabase mange forskellige typer af flexo trykmaskiner som fx. Central impression, stack inline og stand-alone. Se vores printere her.

Posemaskiner

Euro Machinery køber og sælger posemaskiner og svejsemaskiner der kan producere rulleposer, poser med bundsvejs, bæreposemaskiner, poser med sidesvejs, wicket posemaskiner, sikkerhedsposemaskiner og mange flere typer. Vi arbejder med posemaskiner, der kan bearbejde traditionelle plasttyper samt bionedbrydeligt og genanvendt materiale. Størstedelen af de posemaskintyper vi sælger er af europæiske mærker som Roll-O-Matic, LEMO, Coemter, FAS, Saldoflex, Arvor, ELBA, Hemingstone, m.fl.

Euro Machinery ApS er Nordeuropas største maskinhandler og forhandler, og vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at finde den rette maskine. Kontakt os i dag, hvis I har spørgsmål.

Euro Machinery støtter