Vi køber og sælger brugte maskiner

Vores mest populære maskinkategorier

Vælg mærke eller maskintype

Maskintype
Brand

Bedste bud

Vores maskiner på bud opdateres ugentligt. Hvis du vil have information direkte i din mailboks, da tilmeld dig vores Maskin Update.

 • EREMARGA 160TVEEREMA 160 RGA TVEEREMA RGA 160 TVE
  Ref. No.: 60289

  Snegl: 160 mm
  Op til 1200 kg/t
  Dobbelt afgasning
  PE, PP, PS, ABS, MDPE

 • Used reycling machinery from Erema. For recycling LDPE and HDPE. Intarema Recycling Line model 504K. In good condition. Contact us today!
  Ref. No.: 60288

  Snegl/snekke: 40 mm
  PE, LDPE, HDPE
  Op til 50kg/t
  Uden afgasning

 • PREALPINA Recycling Line for PE Plastic Waste - Double DegassingPREALPINA Recycling Line for PE Plastic Waste - Double DegassingPREALPINA Recycling Line for PE Plastic Waste - Double Degassing
  Ref. No.: 60313

  Skrue 105 mm
  Op til 350 kg/t
  Dobbelt afgasning
  PE

 • Roll-o-Matic Bags On RollRoll-o-Matic Bags On RollRoll-o-Matic Bags On Roll
  Ref. No.: 1156

  Svejsebredde: 840 mm
  Træk: 200 – 1300 mm
  2 baner
  Op til 90 m/min

 • Ref. No.: 4267

  Gearfri
  8 farver
  Print.bred.: 1400 mm
  Mat.bred.: 1450 mm

 • UTECO Usimeca DAB - Slitter Rewinder for Plastic Film and FoilUTECO Usimeca DAB - Slitter Rewinder for Plastic Film and FoilUTECO Usimeca DAB - Slitter Rewinder for Plastic Film and Foil
  Ref. No.: 56028

  Barberblade
  Arbejdsbred.: 1400 mm
  Op til 400 m/min

Vær blandt de første til at se vores Maskin Update

Få vores kampagnenyheder

Velkommen til Euro Machinery

Euro Machinery sælger maskiner til produktion og bearbejdning af fleksibel plastik og plastfolier. Vi hjælper vores kunder med at finde de rette maskiner til deres plastproduktion. Euro Machinery ApS arbejder globalt, og vi har tilbagevendende kunder fra hele verden. Vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at finde den rette maskine.
Euro Machinery ApS sælger både nye og brugte maskiner. Derfor er vi også meget interessede, hvis I ønsker at sælge jeres maskine(r). Vi har et globalt netværk af købere, der har aktuelle forespørgsler, derfor kontakt os endelig, hvis I ønsker at sælge.
Vi arbejder med alle typer af maskiner indenfor fleksibel plastproduktion. Blandt andre recycling / genvindingsmaskiner, granulatorer, neddelere, blæsefolie ekstrudere, cast folie ekstrudere, laminatorer, posemaskiner og svejsemaskiner, folie skæremaskiner og oprullere og flexo trykmaskiner.

Med hensyn til nye maskiner er Euro Machinery OEM producent af granulatorer af mærket EM GRAN og labekstrudere af mærket EM LABEX. Hvis I har spørgsmål er I altid velkommen til at kontakte os. Her følger en nærmere beskrivelse af nogle af de mange maskinkategorier, vi arbejder med:

Plastik Genvindingsanlæg og recycling maskiner

Euro Machinery er Nordeuropas største sælger af brugte og nye plastik genvindingsanlæg. Vi har mange recycling maskiner til salg af velkendte europæiske mærker som f.eks. EREMA, NGR, Tecnova, Gamma Meccanica, og mere.

Blæsefilm ekstrudere

Euro Machinery ApS sælger nye blæsefolie ekstrudere fra Hosokawa Alpine i Skandinavien. Hosokawa Alpine er en af verdens førende maskinproducenter af topmoderne ekstruderingsteknologi og maskiner. Hosokawa Alpine konstruerer ekstrudere der kan producere folie der har fra et lag til 11 lag. Læs mere om virksomheden her.

Euro Machinery sælger mange typer af brugte ekstrudere med et til flere lag. I kan se alle vores blæsefolie ekstrudere her.

Flexo trykmaskiner

Euro Machinery køber og sælger brugte flexo trykmaskiner globalt. Vi har I vores maskindatabase mange forskellige typer af flexo trykmaskiner som fx. Central impression, stack inline og stand-alone. Se vores printere her.

Posemaskiner

Euro Machinery køber og sælger posemaskiner og svejsemaskiner der kan producere rulleposer, poser med bundsvejs, bæreposemaskiner, poser med sidesvejs, wicket posemaskiner, sikkerhedsposemaskiner og mange flere typer. Vi arbejder med posemaskiner, der kan bearbejde traditionelle plasttyper samt bionedbrydeligt og genanvendt materiale. Størstedelen af de posemaskintyper vi sælger er af europæiske mærker som Roll-O-Matic, LEMO, Coemter, FAS, Saldoflex, Arvor, ELBA, Hemingstone, m.fl.

Euro Machinery ApS er Nordeuropas største maskinhandler og forhandler, og vi kan også hjælpe jeres virksomhed med at finde den rette maskine. Kontakt os i dag, hvis I har spørgsmål.

Euro Machinery støtter