Gamma Meccanica GM 160-37D

Brand

Gamma Meccanica

Screw Diameter

160 mm

Output

1000 kg/t

Degassing

Med

REF 60446
International transport
Hurtig levering
Sustainable
Save Money

Gamma Meccanica | Recyclingmaskiner til salg

Brugte recyclingmaskiner med 160 mm skruediameter. Produktionskapacitet op til 1000 kg/t. Maskinen er i god stand. Mærke og model: Gamma Meccanica GM 160-37D Materiale, der kan bearbejdes: PE, PP, PS, ABS, LDPE, HDPE, MDPE Type: Recyclingmaskine til plast Skruediameter: 160 mm; 8 varmezoner L/D-forhold: 37 L/D Produktion: Op til 1000 kg/t, afhængigt af materialetype og indføringshastighed. Afgasning: Dobbelt afgasning Skærmskifter:
 • Skærmveksler GMO 300, diam. 300 mm
 • Hydraulisk kraftpakke GMC 150
System til tilførsel af materiale: Forceret fodring fra silo Pelleteringssystem: Vand ring pelleteringsanlæg GM/TDA 5.0 Redskaber og tilbehør:
 • Luftkøling
 • Vandbad
 • Centrifuge
 • Blæser til udsugning
 • og andre. Kontakt os for at få mere information om maskinen.
Denne brugte genbrugsmaskine er til salg. Planlæg en inspektion – kontakt os allerede i dag.
 • Jeg vil gerne vide prisen på denne maskine

Vi giver dig gerne prisen, brug venligst kontaktformularen eller send os en e-mail og angiv referencenummeret på denne maskine. 

 • Hvor er maskinen placeret? 

De fleste af vores maskiner er placeret i Europa, men kontakt os venligst for specifikke oplysninger om denne maskine. 


Verdensomspændende transport

Hurtigere levering

Spar penge

Er du interesseret i denne maskine?

Kontakt os for flere detaljer og pris.

  My company is: We send out weekly machine updates with best machinery and equipment for the week. Be the first to know.
  I am interested in the following:

  Lignende maskiner

  Søg i vores database over maskiner

  Det skal være enkelt og nemt at købe maskiner

  og med Euro Machinery er det

  Vi handler med ekstrudere til blæst og støbt film, ekstrudere til plader, genbrugsmaskiner, granulatorer, shreddere, posefremstillingsmaskiner, flexoprintmaskiner, viklere og opskærere, lamineringsmaskiner og andet udstyr relateret til den fleksible konverteringsindustri.

  Vi opdaterer hele tiden vores database over brugte maskiner til plastforarbejdning og genbrug med de nyeste og bedste maskiner, der kommer til salg på markedet.

  Euro Machinery sælger fra fabrik til fabrik, hvilket betyder, at de fleste af de brugte maskiner på vores hjemmeside kan inspiceres i produktionen. På den måde kan vores kunder selv se, hvor maskinerne kommer fra, hvor gode de er, og vurdere deres vedligeholdelsestilstand.

  Find din maskine

  Spørg om maskinen

  Få oplysningerne

  | Europas største maskinforhandler

  Hver salgsrejse er lige så unik som de maskiner, vi forhandler. Vi er stolte af at skabe personlige oplevelser, der imødekommer dine specifikke behov.
  Vores engagement drejer sig om at sikre den optimale pris for dig hurtigt og problemfrit. Din succes er vores dedikerede teams prioritet.
  Vi strømliner omhyggeligt din maskines data og sikrer, at den er klar til salgets søgelys. Vores dedikation strækker sig til at undersøge transport, forsendelse og logistik og forvandle hele kloden til din markedsplads gennem vores strategiske indsats.