...

Velkommen

til Euro Machinery

Vi søger altid efter den bedste løsning til dig

Vores mission

er at hjælpe

For over 25 år siden blev Euro Machinery grundlagt med forretningsidéen: “At være førende inden for køb og salg af brugte maskiner og andet udstyr til den fleksible konverteringsindustri i Nordeuropa.”

Velkommen til Euro Machinery

Hos Euro Machinery ApS elsker vi maskiner, der genbruger og omdanner plast og mange andre materialer! Vores vigtigste mission er at finde de bedste tilgængelige maskiner på markedet til vores kunders specifikke formål. Vi arbejder som et professionelt team for at kunne betjene både vores nye og tilbagevendende kunder bedst muligt. Når vi arbejder sammen som et stærkt team, gør vi det nemt, enkelt og sikkert at flytte maskiner fra et sted til et andet. Din succes er vores prioritet.

Så hvordan kan vi hjælpe?

Vi har tilsammen mere end 25 års erfaring med at organisere international handel med maskiner og udstyr. Fra vores strategiske placeringer udvider vi vores rækkevidde til en mangfoldig kundekreds over hele kloden.

Mød Euro Machinery

Vi beskæftiger os lige så meget med mennesker som med maskiner.

Salgsteam

Marketing Team

Peter Kragelund

Marketing Coordinator

Isabel Bernardes

Marketing Coordinator

Steven Phillips

IT & Marketing Team Lead

Teknisk team

André Henriksen

Mechanical Engineer

Przemysław Gęba

Technician

Krzysztof Tłok

Technician

Ledelsesteam

Sælg dine maskiner hos os |

Hver salgsrejse er lige så unik som de maskiner, vi forhandler. Vi er stolte af at skabe personlige oplevelser, der imødekommer dine specifikke behov. Vores dedikation går ud på at sikre den optimale pris for dig på en hurtig og problemfri måde. Din succes er vores dedikerede teams prioritet.

Vi strømliner omhyggeligt din maskines data og sikrer det er klar til salgsprocessen. Vores dedikation strækker sig til at undersøge transport, forsendelse og logistik. Vi forvandler hele kloden til din markedsplads gennem vores strategiske indsats.

Et ord fra vores grundlægger

For næsten 30 år siden blev Euro Machinery grundlagt med forretningsidéen: "At være de førende i Nordeuropa inden for køb og salg af brugte maskiner og andet udstyr til den fleksible konverteringsindustri".

Med et team af yderst professionelle, engagerede og positive individer samt støtte fra vores tilbagevendende kunder, glæder det mig at meddele, at vi med succes har opnået dette mål. Vi er nu en af verdens største forhandlere af brugt udstyr til den fleksible konverteringsindustri, og det fylder mig med glæde og stolthed.

I løbet af de mange år, hvor Euro Machinery har eksisteret, har virksomheden formået at sælge maskiner på globalt plan og dække alle kontinenter. Vores kunder spænder fra nystartede virksomheder til de største koncerner inden for den fleksible konverteringsindustri.

At håndtere kunder med så forskellige baggrunde gør vores daglige arbejde interessant og givende og giver os mulighed for at forstå vores kunders behov og krav.

Euro Machinery's team og vores partnere rundt om i verden ser frem til at betjene dig og din virksomheds behov for maskiner og udstyr.

Vi taler

11

Sprog

Vores team har

25

års erfaring

Vi har kunder i

75

lande

Hvad er fordelene?

Spar tid og penge

Ved at bruge vores service til at sælge din maskine. Vi sørger for at promovere din maskine. Vi bruger de nyeste marketing- og salgsværktøjer til at finde en køber til din maskine.

Annoncer dine maskiner gratis

Hvis du sælger din maskine hos os, får du gratis annoncering på vores online platforme og gennem vores e-mail kampagner. Vi organiserer og forbereder alle data om din maskine, så den er klar til salg. Vi vil også uploade fotos og videoer af din maskine for at skabe mest mulig interesse.

Hvorfor sælge hos os?

Vi tilbyder en sikker og nem måde at sælge dine maskiner på gennem vores kanaler. Vi har tilsammen 25 års erfaring med at sælge maskiner til hele verden. Tag venligst et kig på den forklarede salgsproces.

our_main_activity

Vores hovedaktivitet

Vi handler med ekstrudere til blæst og støbt film, ekstrudere til plader, genvindingsmaskiner, granulatorer, shreddere, posefremstillingsmaskiner, flexoprintmaskiner, viklere og opskærere, lamineringsmaskiner og andet udstyr relateret til den fleksible konverteringsindustri.

Vi opdaterer hele tiden vores database over brugte maskiner til plastforarbejdning og genanvendelse med de nyeste og bedste maskiner, der kommer til salg på markedet.

Euro Machinery sælger fra fabrik til fabrik, hvilket betyder, at de fleste af de brugte maskiner, der er opført på vores hjemmeside, kan inspiceres i produktionen. På den måde kan vores kunder selv se, hvor maskinerne kommer fra, hvor gode de er, og vurdere deres vedligeholdelsestilstand.