yellow phone icon
Ring direkte til os på
+45 6313 0707
speech bubbles yellow
Chat med vores salgsteam Info@euro-machinery.com
Lad os kontakte dig
Kontakt os for eventuelle spørgsmål

  This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

  Vores hovedkontor

  OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

  For hurtige svar

  Hvor kan jeg se prisen på jeres maskiner?

  Tak for din interesse i vores maskiner og det udstyr, som vi har til salg.

  For at give dig den mest nøjagtige og opdaterede pris, giver vi dig gerne prisen på en maskine via e-mail. Vi opfordrer dig til at kontakte os direkte om den maskine, du er interesseret i, og nævne referencenummeret. Alternativt kan du udfylde formularen på maskinens produktside, så kontakter vi dig.

  Du er også velkommen til at ringe eller sende os en e-mail med det udstyr, du leder efter. Vores salgsafdeling hjælper dig med at finde de maskiner, du har brug for.

  Hvordan køber jeg en maskine?

  Vi sætter pris på din interesse i en af vores maskiner.

  For at starte købsprocessen beder vi dig sende os en forespørgsel på produktsiden via formularen. En fra vores salgsteam vil kontakte dig hurtigst muligt.

  Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige maskine, så send os en e-mail eller ring, vi hjælper dig gerne.

  Hvordan sælger jeg en maskine?

  Vi hjælper dig altid gerne med at sælge dine maskiner og dit udstyr. For at starte processen skal du kontakte os via formularen på denne side, eller du er velkommen til at ringe eller sende os en e-mail direkte.

  Koster det noget at sælge en maskine?

  Vi annoncerer og promoverer din maskine gratis. Vi sørger for at forberede billeder, videoer og specifikationer for maskinen. Vi viser maskinen på vores hjemmeside, sociale medier og ugentlige e-mailkampagner.

  Hvordan fungerer transport?

  Transport sker fra sag til sag og afhænger af maskinens størrelse og den afstand, den skal transporteres. Vi samarbejder med køber og sælger om at lette transporten, når en maskine skal købes. Vi har mange partnere inden for transport og kan hjælpe med at finde en leverandør, der passer til dine behov.

  En pålidelig og grøn partner |

  Vær med til at kæmpe for en bæredygtig verden! Vores engagement i miljømæssig ekspertise skinner igennem, når vi specialiserer os i handel med Brugt genanvendelse af plast og konverteringsmaskiner.


  Ved at facilitereintegrationen af banebrydende plast løsninger, driver vi fremskridt inden for både fleksibel konvertering,håndtering af virksomhedsaffald og genanvendelse af plastaffald efter forbrug. 


  Udforsk vores udvalg af maskiner, og samarbejd med os om at skabe en mere miljøbevidst fremtid for plastindustrien. 

  Kom i gang i dag