Kontakt os for eventuelle spørgsmål

  Jeg er interesseret i følgende:

  Ved at indsende denne formular accepterer du, at Euro Machinery indsamler, behandler og gemmer dine oplysninger i overensstemmelse med vores Privacy Policy.

  Euro Machinery på verdensplan

  Vores hovedkvarter ligger i Danmark, men vi har kontorer over hele verden. Med mere end 10.000 kunder i over 90 lande er vi klar til at hjælpe dig, uanset hvor du er.

  Oplev vores internationale kontorer

  Danmark - Hovedkvarter

  Højmarken 18, 5492 Vissenbjerg

  Spanien - Kontor

  Salgschef for et område - Carolina García

  Portugal - Kontor

  Marketingkoordinator - Isabel Bernardes

  Kom i kontakt med vores lokale salgsrepræsentanter

  Lokal agent - Polen

  Salgsagent - Adam Boguslawski

  Virksomhed: Anadexim

  Lokal agent - Ungarn

  Salgsagent - Laszlo Padanyi

  Virksomhed: PADEX e.U.

  Lokal agent - Tyrkiet

  Salgsagent - Hüseyin Karakuş

  Virksomhed: PTM Plastic Technology Ltd.

  Ofte stillede spørgsmål

  Ofte stillede spørgsmål

  Vi giver dig gerne prisen på den maskine, du er interesseret i, via e-mail. Brug venligst kontaktformularen eller send os en e-mail på info@euro-machinery.com. Nævn maskinens referencenummer, og et af vores teammedlemmer vil kontakte dig inden for kort tid.

  De fleste af vores maskiner befinder sig i Europa, men kontakt os, hvis du vil have specifikke oplysninger om bestemte maskiner.

  Send os en forespørgsel på maskinens produktside via kontaktformularen, og en af vores salgschefer vil kontakte dig inden for kort tid.

  Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige maskine, så send os en e-mail eller ring – vi hjælper dig gerne. Læs mere om, hvordan du køber brugte maskiner
  her
  .

  Vi hjælper dig altid gerne med at sælge dine maskiner og dit udstyr. For at starte processen skal du kontakte os via formularen på denne side, eller du er velkommen til at ringe eller sende en e-mail direkte til os. Læs mere om at sælge dine brugte maskiner hos os
  her
  .

  Vi annoncerer og promoverer din maskine gratis. Vi sørger for at forberede billeder, videoer og specifikationer for maskinen. Vi viser maskinen på vores hjemmeside, sociale medier og ugentlige e-mailkampagner.

  Transport sker fra sag til sag og afhænger af maskinens størrelse og den afstand, den skal transporteres. Vi samarbejder med køber og sælger om at lette transporten, når en maskine skal købes. Vi har mange partnere inden for transport og kan hjælpe med at finde en leverandør, der passer til dine behov.

  team member euro machinery

  Tilmeld dig vores nyhedsbrev for opdateringer om brugte maskiner

  Hold dig orienteret om vores kampagner for brugte maskiner.
  Modtag produktopdateringer og tilbud.

  Ønsker du at købe brugte maskiner?

  Vi leverer alt, hvad du behøver for at købe udstyr til konvertering, genbrug eller termoformning af fleksibel plast. Desuden arrangerer vi verdensomspændende transport og hurtig levering, så det er nemt for dig.

  Ønsker du at købe brugte maskiner?

  Vi leverer alt, hvad du behøver for at købe udstyr til konvertering, genbrug eller termoformning af fleksibel plast.
  Desuden arrangerer vi verdensomspændende transport og hurtig levering, så det er nemt for dig.