MOBERT posemaskine

Brand

Type of Bags

Max sealing width Maximum sealing width (bag length) of the bag making machine.

Max draw length Maximum draw length (bag width) of the bag making machine.

REF 1723
International transport
Hurtig levering
Sustainable
Save Money

Brugt MOBERT Flexo-Loop posemaskine

Brugt flexo-loop posemaskine med sidesvejs.

Her er en brugt flexo-loop posemaskine til salg i god stand. Model: MSH 110 Produktion: Posemaskine med sidesvejs. Flexo-loop poser. Materiale: LDPE, HDPE, samt biologisk nedbrydeligt materiale Poselængde: 400 til 700 mm Posebredde: 350 til 700 mm Poser/min.: Op til 60 Cpm Styresystem: PLC controlled Operator interface terminal Print registration control Servo motor drevet Yderligere tilbehøre: Kontakt os for at få en fuld liste. Tilstand: I god stand, kan ses i produktion. Mobert is a european brand within bag making machinery
 • Jeg vil gerne vide prisen på denne maskine

Vi giver dig gerne prisen, brug venligst kontaktformularen eller send os en e-mail og angiv referencenummeret på denne maskine. 

 • Hvor er maskinen placeret? 

De fleste af vores maskiner er placeret i Europa, men kontakt os venligst for specifikke oplysninger om denne maskine. 


Verdensomspændende transport

Hurtigere levering

Spar penge

Er du interesseret i denne maskine?

Kontakt os for flere detaljer og pris.

  My company is:

  I am interested in the following:  By submitting this form, you consent to Euro Machinery collecting, processing, and storing your information in accordance with our Privacy Policy.

  Lignende maskiner

  Søg i vores database over maskiner

  Det skal være enkelt og nemt at købe maskiner

  og med Euro Machinery er det

  Vi handler med ekstrudere til blæst og støbt film, ekstrudere til plader, genbrugsmaskiner, granulatorer, shreddere, posefremstillingsmaskiner, flexoprintmaskiner, viklere og opskærere, lamineringsmaskiner og andet udstyr relateret til den fleksible konverteringsindustri.

  Vi opdaterer hele tiden vores database over brugte maskiner til plastforarbejdning og genbrug med de nyeste og bedste maskiner, der kommer til salg på markedet.

  Euro Machinery sælger fra fabrik til fabrik, hvilket betyder, at de fleste af de brugte maskiner på vores hjemmeside kan inspiceres i produktionen. På den måde kan vores kunder selv se, hvor maskinerne kommer fra, hvor gode de er, og vurdere deres vedligeholdelsestilstand.

  Find din maskine

  Spørg om maskinen

  Få oplysningerne

  | Europas største maskinforhandler

  Hver salgsrejse er lige så unik som de maskiner, vi forhandler. Vi er stolte af at skabe personlige oplevelser, der imødekommer dine specifikke behov.
  Vores engagement drejer sig om at sikre den optimale pris for dig hurtigt og problemfrit. Din succes er vores dedikerede teams prioritet.
  Vi strømliner omhyggeligt din maskines data og sikrer, at den er klar til salgets søgelys. Vores dedikation strækker sig til at undersøge transport, forsendelse og logistik og forvandle hele kloden til din markedsplads gennem vores strategiske indsats.