INTAREMA 2021 T-VEplus

Brand

Erema , Intarema

Screw Diameter

212 mm

Output

3000 kg/t

Degassing

Med

REF 60468
International transport
Hurtig levering
Sustainable
Save Money

Intarema 2021 T-VEplus | Genvindingsmaskine til plast

Vi præsenterer Eremas nyere model, en recycling maskine, Intarema 2021 T-VEplus. Maskinen har et imponerende output på op til 3000 kg/t, hvilket gør den ideel til affald efter forbrug. Maskinen er i god stand. Maskinen er tilgængelig med det samme! Mærke og model: INTAREMA 2021 T-VEplus Materiale, der kan bearbejdes: HDPE, LDPE, LLDPE, PP, PS, PA, PET Skruediameter: 212 mm Produktion: Op til 3000 kg/t, afhængigt af materialetype og indføringshastighed. Afgasning: Dobbelt afgasning, drevet udstødningssystem SAS 2500 Skiftefilter før afgasning: EREMA returskyllefilter SW 8 250 RTF System til tilførsel af materiale: Transportbånd FB 10000×1200 SH med Sesotec metaldetektor Ekstruder tragt type: Agglomerator/Cutter Compactor – Ekstruder-kombination Pelleteringssystem: Hot face die pelletizer HG 344D Yderligere oplysninger: Ekstrudermotor: 560 kW Redskaber og tilbehør:
 • Vandsystem til vakuumpumpe
 • Pellet-afvandingssigte
 • Vandpumpestation
 • Centrifuge til tørring af pellets
 • Transportsystem til pellets
 • Station til store tasker
 • Kontrolskab
Maskinen er tilgængelig med det samme. Kontakt os for mere information i dag.
 • Jeg vil gerne vide prisen på denne maskine

Vi giver dig gerne prisen, brug venligst kontaktformularen eller send os en e-mail og angiv referencenummeret på denne maskine. 

 • Hvor er maskinen placeret? 

De fleste af vores maskiner er placeret i Europa, men kontakt os venligst for specifikke oplysninger om denne maskine. 


Verdensomspændende transport

Hurtigere levering

Spar penge

Er du interesseret i denne maskine?

Kontakt os for flere detaljer og pris.

  My company is: We send out weekly machine updates with best machinery and equipment for the week. Be the first to know.
  I am interested in the following:

  Lignende maskiner

  Søg i vores database over maskiner

  Det skal være enkelt og nemt at købe maskiner

  og med Euro Machinery er det

  Vi handler med ekstrudere til blæst og støbt film, ekstrudere til plader, genbrugsmaskiner, granulatorer, shreddere, posefremstillingsmaskiner, flexoprintmaskiner, viklere og opskærere, lamineringsmaskiner og andet udstyr relateret til den fleksible konverteringsindustri.

  Vi opdaterer hele tiden vores database over brugte maskiner til plastforarbejdning og genbrug med de nyeste og bedste maskiner, der kommer til salg på markedet.

  Euro Machinery sælger fra fabrik til fabrik, hvilket betyder, at de fleste af de brugte maskiner på vores hjemmeside kan inspiceres i produktionen. På den måde kan vores kunder selv se, hvor maskinerne kommer fra, hvor gode de er, og vurdere deres vedligeholdelsestilstand.

  Find din maskine

  Spørg om maskinen

  Få oplysningerne

  | Europas største maskinforhandler

  Hver salgsrejse er lige så unik som de maskiner, vi forhandler. Vi er stolte af at skabe personlige oplevelser, der imødekommer dine specifikke behov.
  Vores engagement drejer sig om at sikre den optimale pris for dig hurtigt og problemfrit. Din succes er vores dedikerede teams prioritet.
  Vi strømliner omhyggeligt din maskines data og sikrer, at den er klar til salgets søgelys. Vores dedikation strækker sig til at undersøge transport, forsendelse og logistik og forvandle hele kloden til din markedsplads gennem vores strategiske indsats.