MAS CDF 500 D

Brand

MAS

Output

3000 kg/t

REF 622007
International transport
Hurtig levering
Sustainable
Save Money

MAS CDF | Ekstruderingsfilter til genvinding af plast

Vi præsenterer et kontinuerligt ekstruderingsskivefilter, MAS CDF 500 D, med en kapacitet på op til 3000 kg/t. Maskinen er til salg. Mærke og model: MAS CDF 500 D Materiale, der kan bearbejdes: PP, LDPE, LLDPE, HDPE Anvendelsesområder: Kontinuerligt skivefilter Funktionsmåde: Smelten passerer gennem en filtreringsskive med selvrensende, koniske borehuller. Alle forureninger, der ikke passerer gennem hullerne, bliver på den roterende filtreringsskive, indtil de løftes af det statiske skrabesystem. Skraberen skubber dem ind i en udløbsskrue, som til sidst udleder alle urenheder fra filteret. Filterdiameter: 2×500 mm / 3280 cm2 Produktion: Op til 3000 kg/t, afhængigt af materiale Antal varmezoner: 6 Filtreringsfinhed: 90 ÷ 1000 µm Installeret varmeeffekt: 33 kW Reservedele er nye:
 • Skærmstøtte, 2 enheder
 • Skraber
 • Skrabetætning
 • Filterskiver 180, 250, 450 µm
 • Distributionsudstyr
 • Drivaksel
 • Gearkassens fordelingsgear
 • og andre. Kontakt os for at få flere oplysninger.
Maskinen er til salg. Kontakt os for mere information.
 • Jeg vil gerne vide prisen på denne maskine

Vi giver dig gerne prisen, brug venligst kontaktformularen eller send os en e-mail og angiv referencenummeret på denne maskine. 

 • Hvor er maskinen placeret? 

De fleste af vores maskiner er placeret i Europa, men kontakt os venligst for specifikke oplysninger om denne maskine. 


Verdensomspændende transport

Hurtigere levering

Spar penge

Er du interesseret i denne maskine?

Kontakt os for flere detaljer og pris.

  My company is: We send out weekly machine updates with best machinery and equipment for the week. Be the first to know.
  I am interested in the following:

  Lignende maskiner

  Søg i vores database over maskiner

  Det skal være enkelt og nemt at købe maskiner

  og med Euro Machinery er det

  Vi handler med ekstrudere til blæst og støbt film, ekstrudere til plader, genbrugsmaskiner, granulatorer, shreddere, posefremstillingsmaskiner, flexoprintmaskiner, viklere og opskærere, lamineringsmaskiner og andet udstyr relateret til den fleksible konverteringsindustri.

  Vi opdaterer hele tiden vores database over brugte maskiner til plastforarbejdning og genbrug med de nyeste og bedste maskiner, der kommer til salg på markedet.

  Euro Machinery sælger fra fabrik til fabrik, hvilket betyder, at de fleste af de brugte maskiner på vores hjemmeside kan inspiceres i produktionen. På den måde kan vores kunder selv se, hvor maskinerne kommer fra, hvor gode de er, og vurdere deres vedligeholdelsestilstand.

  Find din maskine

  Spørg om maskinen

  Få oplysningerne

  | Europas største maskinforhandler

  Hver salgsrejse er lige så unik som de maskiner, vi forhandler. Vi er stolte af at skabe personlige oplevelser, der imødekommer dine specifikke behov.
  Vores engagement drejer sig om at sikre den optimale pris for dig hurtigt og problemfrit. Din succes er vores dedikerede teams prioritet.
  Vi strømliner omhyggeligt din maskines data og sikrer, at den er klar til salgets søgelys. Vores dedikation strækker sig til at undersøge transport, forsendelse og logistik og forvandle hele kloden til din markedsplads gennem vores strategiske indsats.